Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
27-3-2012
Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας εξαιτίας και των μνημονιακών πολιτικών βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Τα Νοσοκομεία εργάζονται πλέον με ελάχιστο προσωπικό εξαιτίας του παγώματος των προσλήψεων, που στην ουσία εφαρμόζεται σχεδόν μια δεκαετία και των αθρόων αποχωρήσεων.
Τα Νοσοκομεία μέσω της πολιτικής των συγχωνεύσεων οδηγούνται ουσιαστικά σε συρρίκνωση και κατάργηση με αποτέλεσμα μεγάλες περιοχές να μένουν χωρίς Νοσοκομειακή περίθαλψη.
Οι προϋπολογισμοί τους έχουν περικοπεί κατά 50% τουλάχιστον με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν υλικά για να λειτουργήσουν. Τα αποθεματικά τους με το PCI κουρεύτηκαν. με συνέπεια να χάσουν και τα ελάχιστα χρήματα που είχαν διαθέσιμα.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΑΠΕ-ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΑ ‘’ΣΠΟΥΔΑΙΑ’’ ΤΗΣ ΕΤΕ/ΔΕΗ



Tα τέρατα και σημεία τα οποία λαμβάνουν χώρα στα της ΕΤΕ / ΔΕΗ το τελευταίο χρονικό διάστημα  δεν είναι τίποτα περισσότερο από το αποτέλεσμα της χρόνιας νόσου που είχε καταλάβει το σωματείο και ακούει στο όνομα , κυβερνητικός συνδικαλισμός και τα παράγωγα του.
Το σωματείο όλα αυτά τα χρόνια είχε παραλύσει κυριολεκτικά μιας και η εσωτερική του λειτουργία , περιοριζόταν σε μια μικρή ομάδα και τις μεταξύ τους συνεννοήσεις, διαλύοντας   εντελώς  την καταστατική  λειτουργία των οργάνων του σωματείου με αποτέλεσμα την αποστροφή σχεδόν του συνόλου των συναδέλφων ως προς αυτό.
Ένας κυβερνητικός συνδικαλισμός ο οποίος υιοθετήθηκε κυρίως από τις παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΑΔ , υπό την χαρακτηριστική αδράνεια των συντρόφων της ΕΣΚ , και που μόνο στόχο-υπηρέτη είχε την σύμπλευση σε μεγάλο βαθμό με τα όποια αντιλαϊκά σχέδια της εκάστοτε κυβέρνησης με αποτέλεσμα την πλήρη διάλυση και κατατεμαχισμό της επιχείρησης και των εργαζομένων.
Η ΠΑΣΚΕ με την τελευταία -αστραπιαία  αναδιάρθρωση της παρουσίας της στην Εκτελεστική Επιτροπή υιοθετώντας μάλιστα  ‘’αριστερό’’  λόγο , δείχνει να προσπαθεί να ανταποκριθεί στις σημερινές ,  τραγικές και ιδιαίτερες ανάγκες της εποχής,  πράγμα εξαιρετικά  θετικό  χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι ευθύνες της , για τα όσα έχουν συμβεί δεν είναι τεράστιες και απερίγραπτες.
Παρόλα αυτά θεωρούμε πως είναι μια θετική εξέλιξη αν και  ιδιαίτερα καθυστερημένη και πως από μόνη της ετούτη η εξέλιξη δεν μπορεί  να αλλάξει την παραπαίουσα πορεία του σωματείου.
Οι σημερινές ανάγκες του σωματείου απαιτούν τα αυτονόητα , την διαφάνεια,  την καταστατική λειτουργία , την ανιδιοτελή προσφορά  και την κοινωνική δικαιοσύνη με σκοπό και ορίζοντα την αλληλεγγύη με άλλα σωματεία  με κοινό στόχο τη συγκρότηση μετώπου ρήξης και ανατροπής των επαίσχυντων αντεργατικών και αντιλαϊκών πολιτικών από τα οποία  βασανίζεται και τυραννιέται ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι του. Μόνος του κανείς δεν αντέχει ούτε στον παράδεισο.
Το συνδικάτο έχει υποχρέωση να αναπροσανατολιστεί και να μπει σε ταξικούς και  αγωνιστικούς δρόμους , απαιτώντας ενιαία ΔΕΗ , 100%  δημόσια , κοινωνικοποιημένη και με εργατικό έλεγχο.
Μια ΔΕΗ στην υπηρεσία του λαού , στον οποίο ανήκει,  των εργαζομένων και της χώρας .
Μια ΔΕΗ που δεν θα γίνεται ‘’φοροεισπράκτορας’’ ,  μια  ΔΕΗ που δεν θα κόβει το δικαίωμα του αγαθού της Ηλεκτρικής Ενέργειας από κανένα σπίτι , από κανένα άνεργο κανένα γέροντα,  κανένα μεροκαματιάρη που παλεύει να μεγαλώσει τα παιδιά του με αξιοπρέπεια.
Η ΑΠΕ/ΔΕΗ με γνώμονα,   τα παραπάνω τάσσεται και ζητά την διαλεύκανση των όσων το πόρισμα της Εξελεγκτικής Επιτροπής αναφέρει και ζητάμε την απόλυτη διαφάνεια στο Σωματείο  . Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε , από κάπου πρέπει να αρχίσουμε, να ξαναστήσουμε, το μεγάλο ,ιστορικό και γιατί όχι και ηρωικό σε δύσκολους καιρούς  σωματείο της ΕΤΕ /ΔΕΗ ,να συμμαζέψουμε την στάχτη που κάποιοι το κατάντησαν και πάνω της να οικοδομήσουμε μια ΕΤΕ με μεγάλη εμβέλεια , δύναμη και αποφασιστικότητα ,  όχι μόνο για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ αλλά για τους εργαζόμενους ολόκληρου του Κλάδου Ηλεκτρικής Ενέργειας και του τομέα Ενέργειας γενικότερα.
OMERTA ΤΕΛΟΣ  



«Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


  Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/3, η συνάντηση που κάλεσαν η επιτροπή «Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε» και τοπικές συλλογικότητες στα γραφεία του ΕΚΑ για να συζητηθεί η εμπειρία του αγώνα ενάντια στα χαράτσια, η προοπτική του και συντονισμός δράσεων στο μέλλον. Συμμετείχαν μέλη από επιτροπές, πρωτοβουλίες, συνελεύσεις από Βύρωνα, Μαρκόπουλο-Πόρτο Ράφτη, Γλυφάδα, Ωρωπό, 6η δημοτική κοινότητα, Βάρη- Βούλα- Βουλιαγμένη, Αμπελόκηπους, Ν. Σμύρνη, Σαλαμίνα, Αιγάλεω, Ζωγράφου, Πατήσια, Πέραμα, Φυλή-Κάτω Κηφισιά, Αγ. Βαρβάρα, Γαλάτσι, Ν. Ιωνία, Ίλιον, Χαϊδάρι. Στη συνάντησε υπήρχε πλούσια συζήτηση με εικόνα από τις δράσεις σε κάθε περιοχή, τις δυνατότητες και τις δυσκολίες και με προβληματισμούς για το χαρακτήρα του αγώνα, τη γενίκευση, τον προσανατολισμό, το συντονισμό και την αποτελεσματικότητά του. Εκτιμήθηκε ότι ο αγώνας ενάντια στα χαράτσια συνδέεται με τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι ενάντια σε όλο το αντεργατικό, αντικοινωνικό και φορομπηχτικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση και η τρόικα για να πατρονάρουν τις τράπεζες, το κεφάλαιο και τους ξένους δανειστές. Το κίνημα ενάντια στα χαράτσια έχει έκταση που πιέζει την κυβέρνηση και την αναγκάζει σε παλινωδίες. Επειδή, όμως η κυβέρνηση δεν υποχωρεί ακόμα, ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί για να καταργηθεί το χαράτσι και να σταματήσει η φορομπηξία του λαού, να μη γίνονται διακοπές ρεύματος, να μπορούν και στη ΔΕΗ να πληρώνονται οι λογ/σμοί χωρίς το χαράτσι, ενάντια στη φοροληστεία με μέτωπο στην κυβέρνηση, στο υπουργείο, στις εφορίες και στη ΔΕΗ. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ να μπει μπροστά στις ευθύνες του για την υπεξαίρεση των χρημάτων του ηλεκτρικού, αν τα μεταφέρει στο χαράτσι. Στη συζήτηση ανοίχτηκαν ζητήματα για τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για την είσπραξη του χαρατσιού, την αύξηση των αντικειμενικών αξιών, την τρομοκρατία με τα ΜΜΕ και τη συκοφάντηση του αγώνα μας. Έγινε αναφορές στο θέμα του χαρατσιού αλληλεγγύης, των μεθοδεύσεων και των διαπλοκών κυβέρνησης-εταιρειών με τις εισπράξεις των διοδίων. Επισημάνθηκε ότι χρειάζεται να ασχοληθούν οι συλλογικότητες και με την επικείμενη αύξηση εισιτηρίων των ΜΜΜ, τις κατασχέσεις σπιτιών, το κλείσιμο υπηρεσιών υγείας, σχολείων, την επίθεση σε εργατικά δικαιώματα κ.α.. Για την ενημέρωση των κινημάτων άλλων χωρών για τις δράσεις μας, τη διεθνιστική αλληλεγγύη και τη στήριξη στα αντιρατσιστικά συλλαλητήρια, για την ανάγκη αλληλεγγύης, ώστε να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό, για τη γενίκευση της ανυπακοής στα μέτρα τους. Επίσης, για να συνδεθεί ο Από τους περισσότερους επισημάνθηκε η ανάγκη σύνδεσης του αγώνα για τα χαράτσια με τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ και στις εφορίες, για την αξία της αυτοοργάνωσης-κινητοποίησης των κατοίκων σε σύνδεση με τα σωματεία και συλλόγους που έχουν δράσεις. Στη συνάντηση μετά τη συζήτηση αποφασίστηκε να προταθούν προς όλες τις συλλογικότητες να στηριχτούν οι παρακάτω κοινές δράσεις :
 1. Παρεμβάσεις στο 2ήμερο 24 και 25 Μάρτη για να εκφραστεί η λαϊκή διαμαρτυρία ενάντια σε κυβέρνηση-τρόικα. 
Το Σάββατο 24/3 στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας (σημείο συγκέντρωσης Λ. Αμαλίας και Σουρή - δίπλα στο ίδρυμα Μποδοσάκη) στις 10πμ. 
Την Κυριακή 25/3 στις μαθητικές παρελάσεις στους διαφόρους δήμους και στην Αθήνα (σημείο συγκέντρωσης Όθωνος και Αμαλίας) στις 10πμ.
 2. Πέμπτη 29/3 κοινή μέρα δράσης στα καταστήματα της ΔΕΗ στις περιοχές.
 3. Παρασκευή 30/3 στις 6 μμ συγκέντρωση στη ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη για παράσταση στο διευθύνοντα σύμβουλο και μετά πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών και παράσταση. Να απευθυνθούμε στα σωματεία εργαζομένων για να παραβρίσκονται στις παραστάσεις. 
4. Να υπάρχει μέρα κοινής δράσης στις εφορίες αρχές Απριλίου.
 5. Να επαναληφθεί συνάντηση των συλλογικοτήτων στον ίδιο χώρο τον Απρίλη. 16/3/2012

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟ Ε.Κ.Α

«ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ» Επιτροπή σωματείων, κινήσεων, συνελεύσεων ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/3/2012 ώρα 6.30 στο ΕΚΑ (Γ' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48 & ΜΑΡΝΗΣ) Γίνεται πια φανερό ότι οι μισθοί, οι συντάξεις, η ασφάλιση, το δικαίωμα στη δουλειά συνθλίβονται και το όποιο εισόδημα υπάρχει ταυτόχρονα λεηλατείται μέσω της εντεινόμενης φοροληστείας. Τα «έκτακτα» χαράτσια πληθαίνουν και μονιμοποιούνται. Ενώ, το λεγόμενο Έκτακτο Ειδικό Τέλος ακινήτων (κοινώς χαράτσι της ΔΕΗ) γίνεται σταθερό, σε περισσότερες δόσεις για το 2012 και μετά θα αυξηθεί μέσω της αύξησης των αντικειμενικών αξιών, ίσως με άλλο τρόπο πληρωμής. Ο λαός δεν μπορεί και δε θέλει να σηκώσει άλλα βάρη.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΣΕΠ/ΔΕΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ΕΚΑ, ΓΣΕΕ (Από 1.1.2009 ως και 31.01.2012 – Σύνολο ωρών: 223) ΙΔΙΟΤΗΤΑ στον ΣΕΠ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΩΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΔΑΚΕ 112 ΛΕΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΑΜΙΑΣ ΔΑΚΕ 48 ΒΕΚΡΗΣ ΧΑΡΗΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΔΑΚΕ 160 ΜΕΤΙΣΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΔΑΚΕ 16 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΔΑΚΕ 8 ΜΗΤΟΥΛΑ ΡΟΪΔΩ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (ως 23.3.2010) ΔΑΚΕ 184 ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (από 24.3.2010) ΕΝΩΤΙΚΟ (ΠΑΣΚΕ) 168 ΧΑΜΟΓΕΩΡΓΑΚΗ ΝΙΤΣΑ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΝΩΤΙΚΟ (ΠΑΣΚΕ) 223 ΚΑΤΣΕΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΑΚ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ 192 ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 223 ΠΑΠΑΔΕΔΕ ΦΛΩΡΑ ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 223 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΣΚ (ΠΑΜΕ) 24.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΨΕΥΤΗΣ ΗΛΙΟΣ !


ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Στην απεγνωσμένη προσπάθεια των μνημονιακών κυβερνήσεων και της τρόϊκας να δημιουργήσουν κάποιες ελπίδες ανάπτυξης στους Έλληνες που βιώνουν τη μεγαλύτερη πτώση εισοδήματος που υπήρξε στη μεταπολεμική Ευρώπη, μετά το γνωστό φιάσκο της «μεγάλης ενεργειακής επένδυσης στον Αστακό», ανακάλυψαν το «πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ». Ένα συνοπτικό σχόλιο που μπορεί να γίνει για την προσπάθεια αυτή, παραφράζοντας τη λαϊκή σοφία για το πώς δεν βάφονται τα αυγά, είναι ότι «με ψέματα δεν γίνεται ανάπτυξη»

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (1990-2012)




Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΖΗ* 
Α) Νομοθεσία πριν από την κρίση και το μνημόνιο
 α) Ν.1892/1990


-Εισαγωγή  ειδικού θεσμικού πλαισίου για την μερική απασχόληση(αρ. 38,39)



-Καθιέρωση της ελαστικής διευθέτησης του συνολικού εργάσιμου χρόνου 6μηνης διάρκειας με συλλογική συμφωνία(αρ.40) 

-Καθιέρωση της τέταρτης βάρδιας το σαββατοκύριακο με 12ωρη ημερήσια απασχόληση(αρ.41)
-Καθιέρωση της σύνδεσης αμοιβής με την παραγωγικότητα(αρ.44)

β) Ν.2639/1998


Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ






Η προσφυγή στην Επιθεώρηση Εργασίας οδήγησε στηναποπομπή καθαρίστριας που εργαζόταν στον Ευαγγελισμό, καταγγέλλουν συνδικαλιστικοί φορείς.
Το ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού «Αριάδνη» επιχείρησε να μειώσει το μισθολογικό κόστος, ζητώντας από εργαζόμενους και εργαζόμενες να υπογράψουν παραιτήσεις και να επαναπροσληφθούν με νέα σύμβαση. Ο σύλλογος των εργαζόμενων στο νοσοκομείο αντέδρασε άμεσα, με παρέμβαση στην Επιθεώρηση Εργασίας την περασμένη Τετάρτη.
Μετά από την παράσταση διαμαρτυρίας δεκάδων εργαζομένων, στην έδρα της εργολάβου ΑΡΙΑΔΝΗ ΗΛΙΑ ΕΠΕ, για προκλητικές αντεργατικές μεθοδεύσεις, ήρθε η πρώτη απάντηση σε πρωτοπόρο συνδικαλίστρια και μέλος της επιτροπής αγώνα εργαζομένων του ΣΕΝΕ: 

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Στηρίζουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στον ΣΕΠ-ΔΕΗ !!




Η  ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ  στις προσεχείς εκλογικές αρχαιρεσίες του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ στηρίζει το Ψυφοδέλτιο



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΣΕΠ/ΔΕΗ
       ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  1.  ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ  του Γεωργίου                                           -   ΑΔΜΗΕ/ΔΑΔΥ
  2.  ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του Μιχαήλ                                          -  ΑΔΜΗΕ/ΔΝΕΜ
  3.  ΓΕΩΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Πολυκράτη                                        -  ΔΣΑΕ
  4.  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του Βασιλείου                                      -  ΑΔΜΗΕ/ΔΟΛΥ
  5.  ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Κων/νου                         -  ΔΠΠ-Η/ΠΕΡ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  6.  ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΚΙΜΩΝ του Ευαγγέλου                                        -  ΔΠΩΛ/ΚΑΤ..ΒΟΛΟΥ
  7.  ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου                                      -  ΔΠΝ
  8.  ΛΙΑΝΟΥ ΤΑΒΙΘΑ του Δημητρίου                                     -  ΔΠΩΛ/ΚΕΝΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
  9.  ΛΟΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Αποστόλη                                      -  ΔΣΑΕ/ΠΤΟΕΠ
10.  ΜΑΝΟΥΣΑΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του Νικολάου                                 -  ΔΥΑΕ
11.  ΜΑΝΤΑ ΕΛΕΝΗ του Αναστασίου                                               -  ΔΠΠ
12.  ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου                                         -  ΔΟ
13.  ΠΑΠΑΔΕΔΕ ΦΛΩΡΑ του Μιχαήλ                                               -  ΑΔΜΗΕ/ΔΑΔΥ
14.  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του Αγαπητού                                 -  ΑΔΜΗΕ/ΔΠΑΜ
15.  ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ του Ιωάννη                                                   -  ΚΔΕΠ
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
  1.  ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ  του Γεωργίου                                           -   ΑΔΜΗΕ/ΔΑΔΥ
  2.  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του Βασιλείου                                      -  ΑΔΜΗΕ/ΔΟΛΥ
  3.  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του Αγαπητού                                 -  ΑΔΜΗΕ/ΔΠΑΜ
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
  1.  ΜΑΝΤΑ ΕΛΕΝΗ του Αναστασίου                                               -  ΔΠΠ
 2.  ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου                                         -  ΔΟ
 3.  ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ του Ιωάννη                                                    -  ΚΔΕΠ
ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
  1.  ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ  του Γεωργίου                                           -   ΑΔΜΗΕ/ΔΑΔΥ
  2.  ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του Μιχαήλ                                          -  ΑΔΜΗΕ/ΔΝΕΜ
  3.  ΓΕΩΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Πολυκράτη                                        -  ΔΣΑΕ
  4.  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του Βασιλείου                                      -  ΑΔΜΗΕ/ΔΟΛΥ
  5.  ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Κων/νου                        -  ΔΠΠ-Η/ΠΕΡ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  6.  ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΚΙΜΩΝ του Ευαγγέλου                                       -  ΔΠΩΛ/ΚΑΤ..ΒΟΛΟΥ
  7.  ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου                                      -  ΔΠΝ
  8.  ΛΙΑΝΟΥ ΤΑΒΙΘΑ του Δημητρίου                                     -  ΔΠΩΛ/ΚΕΝΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
  9.  ΛΟΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Αποστόλη                                      -  ΔΣΑΕ/ΠΤΟΕΠ
10.  ΜΑΝΟΥΣΑΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του Νικολάου                                 -  ΔΥΑΕ
11.  ΜΑΝΤΑ ΕΛΕΝΗ του Αναστασίου                                               -  ΔΠΠ
12.  ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου                                         -  ΔΟ
13.  ΠΑΠΑΔΕΔΕ ΦΛΩΡΑ του Μιχαήλ                                               -  ΑΔΜΗΕ/ΔΑΔΥ
14.  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του Αγαπητού                                 -  ΑΔΜΗΕ/ΔΠΑΜ
15.  ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ του Ιωάννη                                                   -  ΚΔΕΠ
Ε.Κ.Α.
  1.  ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ  του Γεωργίου                                           -   ΑΔΜΗΕ/ΔΑΔΥ
  2.  ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του Μιχαήλ                                          -  ΑΔΜΗΕ/ΔΝΕΜ
  3.  ΓΕΩΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Πολυκράτη                                        -  ΔΣΑΕ
  4.  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του Βασιλείου                                      -  ΑΔΜΗΕ/ΔΟΛΥ
  5.  ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου                                      -  ΔΠΝ
  6.  ΜΑΝΟΥΣΑΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του Νικολάου                                 -  ΔΥΑΕ
  7.  ΜΑΝΤΑ ΕΛΕΝΗ του Αναστασίου                                               -  ΔΠΠ
  8.  ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου                                         -  ΔΟ
  9.  ΠΑΠΑΔΕΔΕ ΦΛΩΡΑ του Μιχαήλ                                               -  ΑΔΜΗΕ/ΔΑΔΥ
10.  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του Αγαπητού                                 -  ΑΔΜΗΕ/ΔΠΑΜ
11.  ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ του Ιωάννη                                                   -  ΚΔΕΠ

ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΗΕ


ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΑΚΕ-ΣΕΠ/ΔΕΗ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
      1.   ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του Παντελή                       -  ΔΠΝ
      2.   ΖΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου                                 -  ΔΥΚΠΜ
      3.   ΚΑΡΑΓΓΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου                  -  ΚΔΕΠ
      4.   ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του Αθανασίου                         -  ΔΠΜ-Θ/ΠΔΘ
      5.   ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη                            - ΔΠΩΛ/ΚΑΤ.ΑΝ.ΘΕΣ/ΚΗΣ
      6.   ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΑΣΠΑΣΙΑ   του Γερασίμου                       -  ΑΔΜΗΕ
      7.   ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου                           - ΔΕΚΠ
      8.   ΛΕΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Αριστόβουλου                                  -  ΔΣΑΕ/ΤΟΕ 
      9.   ΜΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Δημοσθένη                      -  ΚΑΤ.ΠΩΛ.ΠΡΕΒΕΖΑΣ
    10.   ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   του Δημητρίου                       -  ΔΕΣΕ
    11.   ΜΕΤΙΣΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ  του Ιωάννη                             -  ΛΚΔΜ
    12.   ΜΗΤΟΥΛΑ ΡΟΪΔΩ του Κωνσταντίνου                              -  ΑΔΜΗΕ
    13.   ΝΤΟΥΦΑΣ ΘΕΩΔΩΡΟΣ του Κυριάκου                              -  ΤΑΥΤΕΚΩ
    14.   ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη       -  ΔΠΩΛ/ΚΑΤ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
    15.   ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου    -  ΔΠΛΡ
    16.   ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Νικολάου           -  ΔΠΛΡ
    17.   ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Παναγιώτη                -  ΑΔΜΗΕ
    18.   ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του Αναστασίου                                -  ΔΥΠΔ
    19.   ΠΡΟΥΣΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Γεωργίου                            -  ΔΑΝΠ
    20.   ΣΑΚΕΛΑΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του Μιχαήλ                                -  ΔΥΣ
    21.   ΣΑΚΚΑΡΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Παναγιώτη                     -  ΔΠΛΡ
    22.   ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Αθανασίου                       -  ΙΚΑ/ΤΑΠ-ΔΕΗ
    23.   ΣΚΙΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ελευθερίου                  -  ΔΠΩΛ/ΚΠΠ-Η/Κ.ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ