Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

GEROLYMATOS COSMETICS >>ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ !!!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Π. ΕΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ COSMETICS

.
Με μια μαχητική συγκέντρωση σήμερα  οι εργαζόμενοι της εταιρείας Γερολυμάτος Cosmetics, μαζί με συνδικαλιστές του ΕΚΑ  της  ΟΙΥΕ του επιχειρησιακού Σωματείου και του Κλαδικού Σωματείου απάντησαν στα σχέδια της εταιρείας, η οποία χθες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ουσιαστικά τους απέλυσε (330 εργαζόμενους) παρουσιάζοντας την απόλυση τους ως χάρη αφού θα τους πληρώσει μέχρι τις 3/1/2011 και για να μην τους δώσει αποζημίωση ανακοίνωσε καθεστώς διαλείπουσας εργασίας.

Οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές έκλεισαν τα διευθυντικά στελέχη της Εταιρείας και τον εκπρόσωπο ολλανδικού φανς στην αίθουσα συνεδριάσεων και φώναξαν περιπολικό της αστυνομίας κάνοντας μήνυση για μη πληρωμή δεδουλευμένων. Λίγο αργότερα στις 12 πμ συνελήφθησαν όσα διευθυντικά στελέχη και ο εκπρόσωπος του ολλανδικού φανς ήταν εκεί  και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ όπου παρέμειναν κρατούμενοι μέχρι τις 4.30μμ για οδηγηθούν στο εισαγγελέα υπηρεσίας και αύριο να δικαστούν στο αυτόφωρο. Το Επιχειρησιακό και το Κλαδικό Σωματείο κήρυξαν 24ωρες επαναλαμβανόμενες  απεργίες από αύριο Παρασκευή  2  Δεκέμβρη  μέχρι και την Δευτέρα 6 Δεκέμβρη.

Στην πρωτοφανή πρόκληση απαντήσαμε άμεσα!

 Καλούμε όλα τα Σωματεία να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγκύη τους  στους εργαζόμενους της Γερολυμάτος. Η κυβέρνηση  ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΛΑΟΣ, έχει παραδώσει την χώρα στα ξένα φανς που έρχονται και διαλύουν επιχειρήσεις μέσα σε μία ημέρα.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ!


                                         Η Γραμματεία της ΑΠ ΕΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου