Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ.(έναντι Αγ.Διονυσίου)‏



Tετάρτη 6 Φλεβάρη 2013
 Η τρικομματική κυβέρνηση με όπλο τον αυταρχισμό  επέβαλε  την επιστράτευση για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μόνο ημέρες κατά απεργών και αυτή τη φορά κατά των ναυτεργατών.
Μοναδικός της στόχος η διάλυση του συνδικαλιστικού κινήματος και του δικαιώματος της διεκδίκησης των εργατικών δικαιωμάτων μέσο της απεργίας.
Η τροίκανή κυβέρνηση πιστή στα εφοπλιστικά συμφέροντα, με χουντικές διαδικασίες ,επιχειρεί να κάμψει την αντίσταση των ναυτικών οι οποίοι επί έξι μήνες βρίσκονται να εργάζονται απλήρωτοι φτάνοντας στην εξαθλίωση τόσο εκείνοι όσο και οι οικογένειες τους ''αθωώνοντας'' και δικαιώνοντας  με αυτόν τον τρόπο τη ναυτική εργοδοσία η οποία έχει στήσει με νέα γαλέρα σκλάβων στα ελληνικά βαπόρια σε βάρος των ναυτικών.
Κατάργηση Συλλογικών συμβάσεων ,ιδιωτικοποιήσεις λιμανιών και φορολογική ασυλία είναι τα δώρα της κυβέρνησης των δανειστών -δυναστών προς τους εφοπλιστές ,επιστράτευση ,φίμωση και αφαίρεση του δικαιώματος να υπερασπίζονται την εργασία τους στους ναυτεργάτες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ - ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
 ΣΗΜΕΡΑ Τ'ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ , ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ

  Στην ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ, συμπαραστεκόμενοι στους επιστρατευμένους αδελφούς μας, συμμετέχουμε και ενισχύουμε την απεργιακή συγκέντρωση καλώντας  όλους και όλες στον Αγ. Διονύσιο του Πειραιά στις 10:30 το πρωί.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΝΟΣ -ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ 
 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ  ΤΡΟΪΚΑ
ΑΓΩΝΑΣ-ΡΗΞΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου