Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΔΕΗ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH 

                                                                                                                        Αθήνα 6-7-2014

Η πρόταση μας  στο  ΔΣ  της  ΓΕΝΟΠ  για  νέες   απεργιακές  κινητοποιήσεις   πιστεύουμε   εκφράζει  τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων μας .

Η παράνομη και βαθιά αντιδημοκρατική πράξη της επίταξης των απεργών έπρεπε να απαντηθεί ανάλογα από το συνδικάτο χωρίς την  λήξη  του απεργιακού  του  αγώνα .

Η Κυβέρνηση απομονωμένη και στριμωγμένη από τη γενική κατακραυγή όλης της κοινωνίας για το εθνικό έγκλημα της διάλυσης της ΔΕΗ καταφεύγει χωρίς προσχήματα στον πιο ακραίο αυταρχισμό της.

Η ΓΕΝΟΠ  αλλά και όλες οι συνδικαλιστικές ηγεσίες  σωματείων , ομοσπονδιών και  συνομοσπονδιών οφείλουν επιτέλους σε τούτες τις κρίσιμες ώρες  να αντιμετωπίσουν αποφασιστικά το αίσχος της επιστράτευσης .
Να το αντιμετωπίσουν σαν ένα  ακραίο μέτρο βίαιης καταστολής   ειδικά όταν το συνδικαλιστικό κίνημα  φουντώνει και μπορεί να καταστεί αποτελεσματικό και  νικηφόρο.

Εμείς πιστεύουμε πως  ακόμα και σε τέτοιες ακραίες συνθήκες επιστράτευσης  μπορεί να συνεχισθεί   ένα απεργιακό  κίνημα,  αν  έχει  ενότητα στη βάση  και  τη συμπαράσταση της κοινωνίας,  παράγοντες που σε απόλυτα ικανοποιητικό βαθμό  είχαμε εξασφαλίσει στη  μάχη που ξεκινήσαμε πριν λίγες μέρες.

Θα επιμείνουμε με όλες μας τις δυνάμεις να μην  καμφθεί αυτός ο αγώνας .

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΕΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

6  Ιουλίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου