Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΕΗ -ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Ν.ΡΩΜΑΝΟ-ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Αθήνα 3/12/2014

24 ημέρες απεργίας πείνας ενός εικοσάχρονου παιδιού το οποίο το μόνο που ζητάει είναι το αυτονόητο και ιερό δικαίωμα ,αυτό της μόρφωσης, φαίνεται πως δεν αρκούν  μετά την άρνηση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά  ώστε να βάλουν ένα τέλος στο Γολγοθά του Νίκου Ρωμανού.

Η αναλγησία της κυβέρνησης ,η αναλγησία της δικαιοσύνης και η παντελής απουσία της ίδιας της Προεδρίας της ελληνικής δημοκρατίας που έως εχθές ήθελε μάλιστα να βραβεύσει τον επιτυχόντα ,οδηγούν την αρετή της δημοκρατίας στον Καιάδα και στο θάνατο τον Νίκο Ρωμανό, ένα παιδί το οποίο είδε να σκοτώνεται από σφαίρα ο παιδικός του φίλος ακριβώς δίπλα του από τον αστυνομικό Κορκονέα στα Εξάρχεια 6 Δεκέμβρη του 2008.

Σε τρεις ημέρες από σήμερα είναι η θλιβερή αυτή επέτειος ,μαχαιριά στην καρδιά της Δημοκρατίας.

Καλούμε τους υπεύθυνους να επανεξετάσουν την στάση τους .

Η Ελλάδα δεν πρέπει  για κανένα λόγο να κάνει τα επόμενα χρόνια διπλή μαύρη επέτειο.
Καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τη θέση που βρίσκεται να δώσει άμεση λύση και να διαφυλάξει τη Δημοκρατία και την κοινωνική ειρήνη, η οποία μετά από αυτές τις αποφάσεις κρέμεται σε μια κλωστή.

Τέλος θα θέλαμε να θυμίσουμε σε όσους ξεχνούν τη νέα ελληνική ιστορία πως ο Δεκέμβρης του '44 με τον Δεκέμβρη του 2014 είναι ένα τσιγάρο δρόμος.

Σταματήστε το έγκλημα τώρα.

ΩΣ ΕΔΩ.

H Αυτόνομη Παρέμβαση Εργαζομένων ΔΕΗ στηρίζει ολόψυχα το αίτημα του νεαρού φοιτητή Ν. Ρωμανού  αλλά και όποιου άλλου για μάθηση και ζητάει  από τις αρχές να σωφρονιστούν και να μην βάλουν τη χώρα εκ νέου σε επικίνδυνα μονοπάτια και περιπέτειες μαύρων σελίδων της ιστορίας θυσιάζοντας ένα νέο άνθρωπο.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ -ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου